Ervaringen van klanten

Laat uw ervaring achter:

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Tim uit Rosmalen
10 jaar geleden een prachtige vloer laten leggen door Niels, eikenhout whitewas, het resultaat mocht er zijn! Tussendoor onderhoud laten doen zodat ie in topconditie bleef. Afgelopen jaar ging het mis, een lekkage in ons appartement waardoor de vloer bol is gaan staan en er geen hechting meer met de ondervloer was. Niels stond direct klaar om een advies uit te brengen, omdat ik zeer tevreden was over het leggen van de vloer wist ik dat ik bij hem aan het juiste adres was. De reparatie is perfect uitgevoerd, in de slaapkamers ook de vloer door laten leggen – alles keurig volgens afspraak en niks te zien van de reparatie, de vloer is weer als nieuw!
Familie Lagaunne uit Vught
Wij hebben Van Mierlo Parketservice ervaren als zeer vakkundig, betrouwbaar en punctueel. Een professional die we iedereen kunnen aanbevelen.
Familie van der Heijden uit Rosmalen
Goed werk geleverd, werkt netjes laat nergens geen troep achter ,is een vriendelijke man. We zijn er heel blij mee.
N. Heijmans uit Vught
Wij zochten iemand die onze visgraat vloer mooi kon opschuren en oliën. Via via zijn we toen bij Niels uit gekomen. Contact verliep direct erg makkelijk. Kwam kijken voor een offerte en daarna direct een afspraak gemaakt om de klus uit te voeren. Was ook netjes op de afgesproken dag en tijdstip bij ons. Niels is een echte perfectionist en vakman die geen genoegen neemt met een half eindresultaat. Heeft zelfs wat oude plinten vervangen en het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. We hebben al veel complimenten ontvangen over de vloer en raden Niels van harte aan.
Familie Heijmans uit Rosmalen
In november 2018 is door van Mierlo parketservice in ons nieuwe appartement een pvc vloer gelegd. In de voorbereiding heeft het bedrijf ons perfect geholpen met de keuze. Offerte en uitvoering zijn duidelijk besproken, waarna door ons de opdracht is verstrekt. De uitvoering van de vloer is geweldig verlopen en tot in de puntjes verzorgd, waardoor we nog altijd genieten van een heerlijke vloer. Voor ons was dit geen verrassing omdat we in onze vorige woning al drie keer eerder gebruik hebben gemaakt van het vakmanschap van van Mierlo Parketservice!